szombat, július 9

hol vagy már, ősz?

40 fok van.

a belvárosi jáccótéren reggeltől késő estig, esetenként hajnalig üvöltöznek 0-40 éves korig. ez elég sokszínű káoszt teremt, és azon kevés esetekben, mikor itthon vagyok, az idegeimet is tépkedik a hangok. király.
folyik rólam a víz, nincs semmihez se kedvem, amihez lenne, ahhoz vagy időm vagy pénzem vagy egyik sincs, frusztrált vagyok, agresszív, nem tudok enni, és folyamatosan szédülök.

elmegyek letusolni, aztán amíg még át vagyok hűlve, le is dőlök aludni. remélem Cézét is magammal tudom rángatni, bár még nincs késő..
a ma éjjeli meló megint rövidre lett vágva, jeee.

és még a munkaidőm megkezdése előtt 10 perccel sikerült egy majdnem 10 centis csíkot égetnem a könyökömre, a vasalóval. lényegtelen hogy történt, viszont 1) ronda, 2) fáj. és mivel még munkaidő előtt (bár a munkaruhám vasalása közben) történt mindez, valószínűleg úgy se kapnék veszélyességi pótlékot.. :( .. :D

najó, zuhany!

ajánlom, hogy a maradék 1 hét még legyen 25 fokos mint a múltheti, és 2 hét múlva meg legyen 30 (de ne több!) fok, mert akkor leszek velencén. (ahol a strandot nem lehet használni mert építik. dejó. :D)

mai nyekergés letudva. sőt, hogy stilszerű legyek: A csíny letudva!

Nincsenek megjegyzések: