kedd, november 29

Nyafika

(milyen érdekes, úgy néz ki elszoktam a sokszorosan összetett, témába nem igazán vágó címektől.)

Nyafika a drága egyetlen kisszerelmem, pici cicám, és rádöbbentem, hogy még nem igazán írtam róla itt, pedig megérdemli.
Nyafika nagyjából 3 hónapos, bár azt hiszem túlzok, ez a kép akkor készült, mikor elhoztuk, most már talán kétszer ekkora (tehát még mindig miniatűr)

Nyafka azóta sem sokkal nagyobb mondjuk, mint a 37-es lábam ami felettébb illusztris látványt nyújt ezen a képen (is). Viszont már remekül látszik, mennyire idióta volt kisszar korában is.

Ja, ő egyébként most jelenleg fiú. Nyafika születése után pár hétig fiú volt, aztán határozottan lány, aztán múlt héten történt, mikor találtunk valami here-félét a lába alatt, szóval most épp kandúr, néha mondom is ám neki Nyafika helyett hogy Kis Herceg, mert annyira gyönyörű!

Ugyanakkor buta, bolond, és minden ami szórakoztató lehet egy macskában.
Az egyik hobbija az, hogy "lelököm, megnézem széttört-e" című játékot játszik, és egész jól megy neki. Olykor fél órán át is ugrál fel-le az íróasztalomra vagy az ágy feletti polcokra, lelök egyetlen egy dolgot, leugrik, ellenőrzi a hadművelet sikerességét, majd visszaugrik, lelök valamit, és ezt addig csinálja, míg ki nem fullad, akkor alszik 3 percet, és újra belekezd valami szintén mókás dologba.

Előbb idehozott elém egy gombot (elég nagy volt és gyöngyház, lehet lerágta a párnahuzatról?) letette, majd egyetlen lendülettel ketté harapta, és jó eséllyel lenyelte az egyik felét. A másik felét határozott mozdulattal tolta felém, lehet, hogy testvériséget akart fogadni, de szar próbálkozás volt.

Most meg édes tündér bogárként alszik :))))

mi volt ez a sok nagybetű amúgy? a blogban eddig összesen nem volt ennyi O____O

apropó macskák, eme poszt kapcsán kaptam egy linket www.alfimacsek.freeblog.hu , nos hát, ez egy blog, amit egy macska ír.
rögtön írtam is neki egy mailt, hogy szerepeljen a szakdolgozatomban!

Nincsenek megjegyzések: