hétfő, május 28

love in the office

különös, hogy vannak munkahelyek, ahol egyenesen tiltott (közelebbi, vagy egyáltalán, bármilyen) kapcsolatot teremteni a munkatársakkal.
az elmúlt időben találkoztam olyan munkahellyel, ahol azonnali kirúgás jár azért, ha kavarsz valakivel. (majd egy lány kuncogva hozzátette, hogy dugni azért lehet, viszont a pasit nem, a lányt viszont mélyen megvetik a társaságban). persze ez a XXI. század, mély liberalizmus leng át mindent, hogyne, egyébként meg a pasikat nem utáljuk ha dugnak, a csajokat meg igen.

nálunk jelenleg is van bőven a párokból:
legújabban Mr. Független + Aszöszi, de ugye ott van a Veresi + Vilma, Liπ + Oldalbordája, Szeplős + Főni... és ugye ők már mind (Függetlenéket leszámítva) évek óta együtt vannak. de rajtuk kívül is volt már itt rengeteg pár, Humorosnak is, Maestronak is, sőt jónéhány ember több idiótát is összekukázott (ezt a kifejezést köszönjük Maestronak, soha az életben nem fogom már kitörölni az emlékezetemből, ahhrr :D)

nem hiszem, hogy emiatt rosszabb munkahely lennénk, vagy rosszabbul dolgoznának az emberek. persze tény, hogy néha bezavar a munkahelyi (v)iszonyokba a szerelmi/szexuális élet, erre kismillió példát láttunk már (Hisztis, Csillag, Fogszabályzós, AKurva, csak hogy így hirtelen eszembe jutókat soroljam :D) szóval voltak ám és lesznek is konfliktusok, de ez szerintem ez normális. nekem is volt, hogy bezavart egy barátságba például, amit egy csalódott lány hazudott egy szerinte bunkó srácról... de a normális emberek normálisan kezelik ezeket a helyzeteket, és nálunk többnyire normális emberek vannak. (AKurva például már nem is dolgozik ott, hurrá.)

szeretem ezt a társaságot, minden testi/lelki/hátbaszúrós kavarás ellenére is.

ma elbúcsúztattuk Bogcit, páran csajok (meg Csillag aki nagyon élvezte hogy csokit meg vitality kekszet zabálunk a picsogás közepette) szóval Bogci lelép holnap Hollandiába, a holland pasijához (akit 1 éve ismert meg a Szigeten!!!) és kinn fog dolgozni egy holland csokigyárban, és holland élete lesz, ami nagyon jó lesz neki, és fél évig biztos nem jön haza, de szerintem inkább sose.

ezzel a poszttal állítok emléket Bogcinak, nagyjából az egyetlen lánynak a melóhelyről akiben teljesen meg tudtam bízni, mert nem adott tovább soha semmit. ő nem pár hónapja, hanem 1 éve került közel hozzám, és ezt sosem fogom elfelejteni. neked sosem mondtam, de szeretlek Boglárka! sok sikert! <3

(najó, talán még félig ilyen lány az Oldalborda is, de az egyetlenegyetlen teljesen megbízható ember még mindig csak a Humoros :P)

Nincsenek megjegyzések: