péntek, július 6

anno július 6.

(a régi blogom keresőmotorja még mindig haldoklik, így nem tudok benne visszakeresni, pedig nagyon érdekel, mi történt velem 2006. július 6-án, és az azutáni években. így viszont ez az anno poszt most nagyon rövid lesz...)

2011. július 6:
nagyon nagyon nagyon sokat dolgoztam, otthon online, a múzeumban, és az ertéelnél... gyakorlatilag megállás nélkül, emlékszem, hogy voltak napok, mikor este 11kor hazaértem az ertéelből, és nekiálltam még az online melómnak hajnal 2ig... és ez lelkileg eléggé megviselt, ahogy ebből a posztból látszik:
http://jaccoter.blogspot.hu/2011/07/elonyok-es-hatranyok.html

2012. július 6:
ma Flóval találkozom, vonatozunk egyet aquincumig, aztán intézem az egyetemi felvételis papírjaim... de legalább találkozunk, már egész rég láttam, hiányzik. este pedig a Létrás jópár haverja jön át, mert mennek valami atom partyra, és itt alapozzák majd meg a hangulatot. ez ilyen nagyon lazulós nap a tavalyi július 6-al szemben, hurrá!
ja, és borzasztóan idegesít, hogy a régi blogom archívumából órák alatt is csak a 2005 novemberi, illetve 2005 decemberi bejegyzéseket tudom csak előcsalni...

Nincsenek megjegyzések: