csütörtök, július 5

"a hobbypénisz"

a kifejezés a Barátság extrákkal (2011) c. filmből származik, amit a napokban 3x próbáltam egyedül vagy mással végignézni, de sehogy sem sikerült.
a filmet pár sorba le lehet írni, de még annál is kevesebből ki lehet találni az egész sztorit:
független egyszer-kidobott pasi, meg független sokszor-csalódott csaj, barátkoznak, dugnak, barátkoznak és dugnak, aztán egyik belezúg a másikba, és a másik is az egyikbe, és eközben kétszázszor megbántják egymást, mert mind a kettő fenemód ragaszkodik a függetlenségéhez, miközben korántsem erre vágynak, hanem a másikra.

van egy ugyanilyen című sorozat is, még sosem láttam, csak a reklámját, de abból az jön le, hogy ott tényleg csak úgy szimplán dugnak a barátok, és sikerül megtartani az érzelemmentesség határain belül.
lehet, hogy egyáltalán nem kéne ilyen hülyeségeket néznem, de ha már nézem, akkor talán jobb lenne, az azonos című sorozattal rombolni a lelkivilágom.

_________
UPDATE: sikerült végignéznem, és persze - nem is vártam mást - happy end a vége.
nekem meg azóta borzasztó hányingerem van, és legszívesebben elutaznék egy lakatlan szigetre, ahova vinnék magammal egy lakatot hogy az legyen ott az egyetlen dugható dolog, és várnám, hogy hozzon valaki egy kulcsot hozzá.

tényleg borzasztó hányingerem van, borzasztó, hogy milyen dolgok nem születnek hollywoodban... és ez most minden hollywoodi romantikus vígjátékra igaz. jó lenne hinni a tündérmesékben, de sajnos semmi ilyesmi se létezik a mi kis világunkban, ez van. blöööeehhh.

Nincsenek megjegyzések: